Ismerje meg faiskolánkat!

Cégünk 1997 óta foglalkozik faiskolai termesztéssel. Fő profilunk a konténeres törpefenyők és törpe növekedésű cserjék nevelése.

Díszfaiskolánk Budapesttõl 15 km-re Pátyon található. Termesztésünk 5 ha területen zajlik. Szabadföldi ültetvényeink mellett konténeres cserje és örökzöld nevelés is folyik.

● Kertészetünk államilag ellenőrzött faiskola, saját üzemi törzsültetvénnyel rendelkezik, ahonnan a szaporítóanyag előállításunk történik. Szaporítóanyagunkat kiegészítjük a lengyel, belga és holland újdonságokkal.

● Kiállítások és börzék rendszeres résztvevõi vagyunk. Együttmûködünk az európai faiskolákkal. Exportálunk Lengyelországba, Romániába, Szlovéniába, Szerbiába, Franciaországba, Belgiumba, Szlovákiába és Ausztriába is.

● A széles fajtaválaszték és a visszafogott ár lehetőséget ad minden árudás és kertépítő számára, hogy igényeiknek megfelelő, kiváló minőségű konténeres növényt vásárolhasson és ültethessen egész éven keresztül.

Reméljük, hogy az ajánlatunk felkeltette az érdeklődését, szeretettel várjuk faiskolánkban!

Segíthetünk?

Vásároljon elsőosztályú növényeket egyenesen a termelőtől! Egyedi elképzeléseivel keressen minket bizalommal, mennyiségi kedvezményeinkhez kérjen egyedi árajánlatot.

Töltse le árlistáinkat!